dimarts, 26 d’abril del 2016

App inventor 2
Es una plataforma per poder crear aplicacions per el sistema operatiu andriod.
A partir de l'apartat de labs l'usuari pot anar crean la aplicació a partir de diferents blocs que pots enllaçar.


HELLO PURR:
Aquesta es la primera pràctica es la primera que em realitzat. Es una aplicacio que consisteix en que cuan clicas la imatge del gat sona el soroll d'un gat miolant i el movil vibra. Aquesta aplicació es la més fàcil de totes les que em fet. Jo la he personalitzat canviant de color de les lletres i el color del fons de botó.



Per fer que tot funcioni em de saber utilitzar els blocks. Aquet block el que ens diu es que cuan clicas el button1 en aquest cas la imatge, sona el soroll del gat i el movil vibra.


PAINT POT: 

Aquesta es la segona pràctica que hem fet. Aquesta aplicació ens permet pintar una imatge de un gat amb tres color diferents: Verd, Vermell i blau. També ens permet netejar tot lo pintat i poder posar punts petits o grans dels color dits anteriorment. 


El block de sota a la esquerra ens diu que cuan cliquem el boto wipe s'esborra tot lo fet.


MOLEMASH
El molemash es una app que que es podria considerar un joc, ja que tracta sobre en el meu cas un talp que es va moment aleatoriament per la pantalla del mòbil i si li dones abans de que el talp torni a canviar de posició consegueixes puntuació.




Aqui os explicare per a que serveix el block que esta més abaix. El block ens diu que cuan clicas el botó reset la puntuació torna a 0.