dimecres, 1 de juny del 2016

Audacity

Audacity
L'audacity es un programa de ordinador que et permet modificar crear i editar pistes d'audio. Es un programa molt complet i que s'utilitza per fer treballs i coses formals. És totalment gratuït.
 
 PRÀCTICA 3
En aquesta pràctica he creat tres pistes d'audio amb tres sons o sorolls diferents  a cadascuna de les pistes. La primera amb un soroll Anomenat Blanc, la segona amb el soroll Rosat i la tercera amb el soroll Marró, seguidament he tingut que ajustar el to, volum i amplitud de les pistes d'audio.

PRÀCTICA 5
En aquesta pràctica he creat 8 pistes d'audio diferents amb cada una un to diferent creat. Per fer-ho he modificat els Herzt de cada to per crear diferents notes de l'escala del do, seguidament he ajustat la durada, l'amplitud i el volum. Després, tal i com es veu a la fotografia, he arrastrat els audios cap a la dreta per col·locar-los succesivament.
PRÀCTICA 6

Codi QR

Codi QR
Codi QR significa codi de resposta ràpida, serveix per emmagatzemar informació. Va ser crear el 1994 per la companyia Japonesa denso wave. Els tres quadrats que tenen a les cantonades serveixen per determinar la posició, els seus creadors volien fer uqe es pogués obtenir informació a alta velocitat, a Japó son molt utilitzats i es el codi més utilitzat.